skip to Main Content

Poppelstykket

UNGDOMSBOLIGER / ERHVERV

Sportel, Holbæk Sportsby

Holbæk Sportel A/S er et selvstændigt aktieselskab, der blev etableret i maj 2019 af en række erhvervsdrivende med tilhørsforhold til Holbæk.

Det nye Sportel er beliggende på langsiden af Holbæk Sportsbys fodboldstadion. De lokale erhvervsfolk som står bag ideen om at bygge Sportellet, samarbejder tæt med Holbæk Sportsby om udlejning af værelserne. På den måde giver det turister gode overnatningsmuligheder, når de besøger Sportsbyen. Med stort succes er de første 27 værelser allerede langtidsudlejet til Badminton Europes unge talenter, mens de resterende 10 værelser kan lejes.
Formålet med Sportellet er at understøtte udviklingen af Holbæk Sportsby ved, at der etableres overnatningsmulighed for Sportsbyens brugere, gæster og andre, der måttet have behov for overnatning. Samtidig er der mulighed for at gøre brug af Spotellets unikke placering i et område fyldt med liv og flot natur ved siden af Holbæk Sportsby.

Værelserne er på 17-25 m2. De er udstyret med tekøkken samt eget bad og toilet.

Sportellet er bygget efter en særlig byggemetode med ISO-span elementer fra Østrig, det tog kun tre måneder at udføre. Metoden gjorde det muligt at Badminton Europes talenter kunne flytte hurtigt ind og komme i gang med træningen.

 

VA Arkitekter
Projektering
Myndighedsprojekt, Udførselsprojekt for Entreprenør Morten C. Hentiksen

Myndighedsprojekt
Forhåndsdialog og byggetilladelse.

Udførelsesprojekt
VA Arkitekter leverer udførelses-projekt med indarbejdelse af nyt byggesystem ISO-Span

Sportel
4300 Holbæk

Bygherre
Lokal Erhvervs-elite

Omfang
993 m²
Boliger 37 stk

Periode
2018-19

Rådgivere
VA Arkitekter

Entreprenør
EMCH A/S

Entrepriseform
Totalenetreprise

Back To Top